Fra og med høsten 2019 har Sail On AS tatt over driften av Oslo Seilevent, men målet er fortsatt det samme. Å gjøre det lett for deg å skape uforglemmelig minner med gode mennesker ut på havet.

MINNER SKAL VÆRE LETT Å LAGE

Carl Roar Aamli er daglig leder i Sail On AS og har mange år med erfaring på havet. Han har tjenestegjort i det Norske Sjøforsvaret, jobbet for RNLI i Storbritannia, og er opplært som RYA-instruktører. I dag er han daglig leder i Sail On AS, men er ofte også på ekspedisjoner eller oppdrag som seilbåt eller motorbåt skipper.

www.sailon.no

Org.nr: 918 391 819 MVA

 

Hvem er vi?

Vi er et eventbyrå som skaper samhold og motivasjon hos ansatte i bedrifter med seiling som aktivitet. Seiling bygger på samarbeid, og gir en følelse av mestring, glede og felles opplevelse.
Ved å benytte spennende konkurransebåter med dyktige instruktører, gir vi deg opplevelser som du og dine lagmedlemmer vil prate om og minnes i ettertid.
Vi tilbyr skreddersydde arrangementer – tilpasset dine behov. Ta derfor kontakt med oss, slik at vi  kan skape magiske øyeblikk for deg.

Vårt Mål

Målet er å gjøre havets gleder tilgjengelig for alle. Vi mener det skal være lett for deg å lage drømme dagen di skje med kollegaer, gode venner, utdrikningslaget, sommerfesten, eller andre viktige personer i ditt liv.
Derfor har vi muligheten for catering, team-building, overnatting, kurser, og samarbeid med mange andre leverandører i Oslofjorden slik at det er ikke noe begrensinger på det du kan gjøre.

Hva tilbyr vi?

Oslo Seilevent tilbyr erfaringer innenfor 3 områder:
Kurser: Vi tilbyr kurser innenfor seiling, ICC, D5L, og båtførerprøven.
SeilingDette er skreddesydde dager hvor du for utarbeide en perfekt dag for deg og bekjente ut på havet.
RIBFor dere som liker fart, så er dette perfekt for deg. Vi kobler dette opp med skjærgårdssafari slik at dere for sett den vakre oslofjorden.

Hvem er Sail On AS?

Sail On AS er en event og kurs bedrift som holder til i Vestfold, men leverer opplevelser i hele oslofjorden. Vi har mange år erfaring med levering av kurser, seilevents, RIB-events og ekspedisjoner. Vi lengter etter å se mennesker ha det gøy på havet og oppleve mestring. Derfor tilbyr vi kurser slik at mennesker kan få en praktiske erfaringen som kreves å være ut på sjøen, men også events som gir mennesker opplevelser de kan ha for resten av livet.
www.sailon.no