En uforglemmelig dag for alle

Vi har kunnskapen og erfaringen til å levere skreddersydde events, kick off, sommerfester og teambuilding for bedrifter, vennegjenger, bursdager, utdrikningslag og alle som vil skape gode minner med gode venner. Vi leverer eventer i hele Oslofjorden, uansett om du er fra færder i sør, larvik i vest, strømstad i øst, og oslo i nord. Vi samarbeider tett med flere aktører i Østlandsområdet for å levere de beste tjenestene til best mulig kvalitet.

OPPLEV HAVET PÅ EN HELT NY MÅTE

Hvorfor bruke seiling som aktivitet?

Seiling er en aktivitet hvor alle på laget bidrar til suksess. Vi plasserer de riktige menneskene til de riktige oppgavene og gir deltakerne en opplevelse som styrker samholdet.
Med vår erfaring fra to lag som ønsker å seile mot hverandre til store arrangementer med 2.000 tilskuere, og åtte lag konkurrerende mot hverandre kan vi tilpasse dagen etter ditt ønske.
Vi disponerer kurslokaler på Dronningen hvor vi kan ordne servering i forkant.
Ingen seilerfaring er nødvendig!
Pris og detaljer oppgis ved forespørsel. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

 

Inkludert

  • Dyktige skippere og instruktører
  • First 40.7 seilbåter eller tilsvarende
  • HMS og Kvalitetsstyringssystem
  • Redningsvester
  • Seiljakke og bukse til alle
  • Mulighet for catering ombord
  • Mestringsfølelse
  • Fokus på god team dynamikk

Priser og Informasjon

Vi har plass til 10 personer per seilbåt
Tid: halv dag (4 timer) og hel dag (8 timer)
Priser: be om et uforpliktende tilbud
Forsikring: båtene er forsikret for events
Corona: alle må være friske og fri fra forkjølelses-/coronasymptomer og overholde god håndhygiene og våre smitteverntiltak. Vi må ha en reiseleder og komplette navnelister på alle som kommer ombord.

Vi skreddersyr arrangementet for deg

Vi møter dere på en brygge etter deres ønske, for å da sette kurset ut på fjorden. Vi lar vinden føre oss gjennom den fantastiske skjærgården, mens dere blir instruert, står ved roret, drar i tauene, opplever mestring, og opplever hva seiling er. Vi skreddersyr mest for bedrifter som ønsker teambuilding, kick-off, eller en opplevelse til konferansen, festen eller sommeravslutningen, gjerne med et element av konkurranse og kappseiling. Her er firma, vennegjengen, og alle som har lyst på en uforglemmelig opplevelse velkomne.
Det blir en dag, med minner, mestring, god mat, hyggelige samtaler, og opplevelser man vil dele resten av livet.

 

EN OPPLEVELSE FOR LIVET

Spørsmål

Hvem er vi?
Vi er spesialister på seilevents, kick-offs og teambuilding ved sjøen. Vi leverer fra Oslo i nord, langs hele Oslofjorden med Østfold og Strømstad i Øst, og med Larvik og Stavern i Vest.
Hvorfor seilbåt?
Seilbåt(er) er en spesielt fin arena for mestring, teambuilding, kappseiling, utvikling av bedre organisatorisk dynamikk og uformelle møter. Det fungerer også ypperlig som en avkobling til lange seminarer, sommeravslutninger, firmafester og kick-offs.
Har du flere spørsmål, eller hvil skreddersy din egen dag, ikke nøl med å ta kontakt.
Hva gjør vi?
Våre seil-arrangementer varer som regel fra 4-8 timer, men det er også fullt mulig å kjøre ett lenger opplegg med overnatting. Vi bruker helt like First 40.7 seilbåter med kvalifiserte skippere og gode HMS og kvalitetsstyringssystem slik det er pålagt av Sjøfartsdirektoratet. Vi kan gjennomføre seil-turer fra bare noen få deltagere til over 200 personer.
Teambuilding?
Vi har fokus på å bygge samspill og mestring ombord, hvor kunden er i fokus. Kappseiling er en god måte å bygge lag på hvor man ser viktigheten av å spille hverandre gode. Det får teamet til å yte sitt ytterste, med høyt fokus, spenning og god lagånd.
I tillegg tilbyr vi også følge båt som er en fordel når det er flere båter i aksjon, samt RIB turer skreddersydd for deres ønsker og behov. Med dette har vi mulighet for teambuilding aktiviteter som en del av RIB turen eller landbaserte aktiviteter som å bygge flåter av pappesker man skal paddle ut til bøye, olabilrace, eller “rebus” poster med forskjellige problemløsing som man må løse som team. Forestill deg “the amazing race” med bruk av nettbrett.