Seiling med foredrag for Fearnley

with No Comments
Large Fearnley Project Finance Transparent Logo copy
Alt i alt var dette en drømmedag der alle elementer i et "kick-off" for vår bedrift var samlet i en totalpakke som frigjorde oss fra annen planlegging og logistikk. Som mannskap ombord må alle delta, alle er likestilte og like viktige! Som en detalj var også maten servert ombord meget god.

 

Oslo Seilevent leverte en komplett løsning for vår avdeling (på 25 stykker). Foredraget med NM-gullvinner Erikstad var meget bra, og foredragsholder hadde også gjort grundig forberedelse i å sette seg inn i vår bedrift, det være seg om våre ansatte jobber i team, eller mer selvstendig, hva slags holdninger det er i bedriften, og evt ønsker om forbedring av disse.

 

Seilingen var også meget godt forberedt. Båtene var regattamaskiner, og kapteinene ombord var behagelige, samtidig konkurransedrevet for at "sin" båt skulle vinne, der vi som mannskap både "fikk kjørt oss bra" men også blitt del av teamet og samarbeidet/samkjøringen som trengs ombord i en seilbåt under konkurranse, lik vår avdelings hverdag, for å vinne. Meget bra. Som en detalj var også maten servert ombord meget god.

 

Oslo Seilevent leverte en komplett løsning for vår avdeling.

 

Alt i alt var dette en drømmedag der alle elementer i et "kick-off" for vår bedrift var samlet i en totalpakke som frigjorde oss fra annen planlegging og logistikk. Vi kan anbefale Oslo Seilevent når som helst, ikke bare for en drømmedag på fjorden, men for å samle teamet vårt både som mannskap ombord i en båt der alle må delta, alle er likestilte, like viktige, og fra foredraget som ble arrangert.
- Edvard B. Aaby, Managing Partner (Shipping & Offshore)