Seiling med TMC & Nessco

with No Comments

Nessco og TMC

– Sammen med Magnus laget vi et opplegg med Båtførerkurs, seil teorikurs, regattakurs og til slutt en sommerfest med kappseiling for alle ansatte. Vi er veldig fornøyd med hvordan dette har blitt gjennomført. Det var en fin balanse mellom teori og praksis, og vi har fått veldig mye ut av de totalt 7 kveldene vi har brukt på dette.

 

 

 

I TMC og Nessco ville eierne gjøre noe med lagfølelsen, og skape en felles aktivitet gjennom våren 2013. 
Vi tok kontakt med Magnus Brun i Brun Sail i November 2012 for å høre litt om hva han kunne bidra med. Sammen med Magnus laget vi et opplegg med Båtførerkurs, seil teorikurs, regattakurs og til slutt en sommerfest med kappseiling for alle ansatte. Opplegget gikk gjennom hele våren og hadde forskjellige milepæler. I mars besto 30 ansatte båtfører prøven, etter et vel organisert båtførerkurs. I juni kom vi oss endelig på sjøen og avsluttet med en fantastisk seiltur og sommerfest for alle ansatte sist fredag.
Vi er veldig fornøyd med hvordan dette har blitt gjennomført. Det var en fin balanse mellom teori og praksis, og vi har fått veldig mye ut av de totalt 7 kveldene vi har brukt på dette. Vi var også svært fornøyd med foreleseren under båtfører prøven. Måten eksamen ble gjennomført på her på kontoret var også veldig fint for oss. De ansatte har gitt Magnus og hans opplegg toppkarakterer og synes dette var kjempegøy.