Seiling med SNORRE data

with No Comments

Snorre Data Logo

Vi fikk nydelig mat og utrolig bra service. Det var stor fleksibilitet, vilje og samarbeid, fra planlegging til gjennomføring, for at vi skulle få den perfekte opplevelsen. Vi fikk nydelig mat og utrolig bra service. Dette kan vi virkelig anbefale til andre bedrifter som ønsker å gi en flott opplevelse til sine ansatte.

 

SNORRE data hadde en fantastisk opplevelse sammen med Oslo Seil Event. Vi valgte Oslo Seilevent for gjennomføring av vår sommerfest i 2015. Det var enkelt å samarbeide med dem igjennom hele prosessen fra planlegging til gjennomføring. Alle i teamet til Oslo Seil Event var utrolig blide og veldig serviceinnstilte. Vi var ekstra heldige med strålende vær hele kvelden.
De fleste i vår gruppe hadde ikke seilet tidligere. Det var en utrolig flott opplevelse å samarbeide som et team på båten. Alle hadde sine oppgaver og vi var avhengig av hverandre for å lykkes i konkurransen. Dette ga en ekstra knytning mellom de som var på samme båt. Det ble helt perfekt med mange gode elementer på vannet. Vi lærte å mestre det å seile, vi konkurrerte i flere heat og ikke minst en fartsfylt tur med ribben.
Etter at vi var ferdige på vannet fortsatte vi ved den lille hytta hvor vi koste oss utover hele kvelden. Vi fikk nydelig mat og utrolig bra service. Det var stor fleksibilitet og vilje for at vi skulle få den perfekte opplevelsen. Dette kan vi virkelig anbefale til andre bedrifter som ønsker å gi en flott opplevelse til sine ansatte.
– Kenneth Hoff, daglig leder SNORRE data AS